tirsdag den 17. juni 2014

Bagte nektariner

Bagte nektariner er oplagt som dessertvalg til disse dejlige sommertimer. Opskriften kommer fra bogen "Sunde Søde Sager" af Ditte Ingemann, som også står bag bloggen The Food Club.
Til 4 personer

Det skal du bruge:
  • 6 modne nektariner
  • 1 spsk. honning
  • 2 tsk. kokosolie
  • 250 g mascarpone (jeg brugte skyr)
  • 2 spsk. honning
  • 1 tsk. ren vaniljepulver (jeg brugte lidt vaniljeessens)
  • 4 spsk. usaltede pistacienødder

Sådan gør du:
  • Halver nektarinerne og fjern stenene.
  • Nektarinerne blandes med honning og kokosolie.
  • Læg dem med skindsiden nedad, på en bradepande med bagepapir, eller i et fad.
  • Bag dem i ca. 20-25 min. på 175 grader.
  • Rør mascarpone sammen med vanilje og honning, og hak pistacienødderne.
  • Anret de afkølede naktariner med creme og pistacienødder.
  • Velbekomme!

2 kommentarer:

  1. Høhø... Afkælede nektariner. Klør du dem lidt på skralden imens eller? :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Man skal altid huske at hygge lidt om sine frugter ;) hæhæ

      Slet