onsdag den 21. maj 2014

Rabarber-jordbær crumble

Det er foralvor ved at blive sommer, og noget af det bedste ved sommeren er alle de dejlige frugter, og grøntsager som netop er i sæson. Blandt disse kan nævnes rabarber og jordbær. Slå dem sammen og få den lækreste crumble til de lyse sommeraftner.

Det skal du bruge:

  • 450 g rabarber
  • 350 g jordbær
  • 2 dl sukker
Crumble
  • 80 g smør
  • 80 g havregryn
  • 70 g mandelmel
  • 60 g kokosmel
  • 50 g sukker

Sådan gør du:
  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Skær jordbær og rabarber i små tern.
  • Kom dem i en pose med sukker, og ryst det godt rundt.
  • Hæld det i et ovnfastfad, med lidt becel i bunden.
  • Havregryn, mandelmel, kokosmel og sukker blandes i en skål.
  • Smørret smuldres ned i skålen, og blandes med de andre ingredienser.
  • Kom crumblen over jordbær og rabarber, og bag i oven i 25 min. til den er blevet flot gylden.
  • Server gerne med iskold vaniljeis eller cremefraise.
  • Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar