fredag den 28. februar 2014

Myslibarer med kondenseret mælk

Vi går på weekend med disse lækre snacks i dag. Hjemmelavet myslibarer.


Det skal du bruge:
  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 125 g rugflager
  • 125 g 5-kornsblanding
  • 40 g gojibær
  • 60 g hørfrø
  • 60 g mandler
  • 60 g cashewnødder

Sådan gør du:
  • Tænd ovnen på 130 grader.
  • Hæld mælken i en gryde og sæt det på svag varme.
  • Mål de andre ingredienser af og kom dem i en skål. Hak nødderne groft.
  • Hold øje med mælken og rør i den af og til. (Den kan hurtig brænde på)
  • Når mælken er varm/lun hældes den i skålen til de andre ingredienser.
  • Rør godt rundt i blandingen. Alt skal være dækket af mælken.
  • Kom massen i forme eller en lille bradepande med bagepapir. Tryk massen godt ned i formen.
  • Bag dem i ca. 1 time.
  • Når de har bagt skal de køle helt af inden de kommes ud af formene. Hvis du bruge en lillebradepande gælder det samme. Når massen har stuetemperatur kan den skæres til barer i ønskede størrelser.
  • Velbekomme og god weekend!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar