fredag den 13. december 2013

Specier med chokolade

Et par småkager til jul
Det skal du bruge:
  • 500 g smør
  • 700 g mel
  • 300 g flormelis
  • 2 æg
  • 300 g chokolade

Sådan gør du:
  • Skær smørret i tern og kom det i en stor skål.
  • Mål mel og flormelis af og læg det over smørret. 
  • Lad skålen stå 30 min. så smørret kan blive blødt. Hak chokoladen fint i mens.
  • Kom æggene ned til smør-mel-flormelis og delt dejen godt.
  • Kom det hakkede chokolade i skålen, og bland det ind i dejen.
  • Saml dejen til ruller og læg dem på et fad, som kan komme i køleskabet.
  • Lade rullerne stå et par timer, eller til dagen efter.
  • Skær dem ud i den tykkelse du ønsker.
  • Bag dem i ca. 7-10 min. ved 180-200 grader.
  • Velbekomme!
  • P.s. de er meget vanedannende! :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar