fredag den 1. november 2013

Knækbrød fyldt med frø og kerner

En nem og lækker snack, som er fyldt med gode sager!
Jeg har altid troet, at det var svært at lave knækbrød, men der tog jeg fejl! ;) Jeg fandt en opskrift, gik ud i køkkenet, kastede ingredienserne sammen og bum. Så var der lige pludselig hjemmebagte knækbrød... :)


Det skal du bruge:

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl rugflager
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl græskarkerner
  • 1,5 dl hvedemel
  • 1,5 dl fuldkornshvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. salt
  • 2 dl vand
  • 1,25 dl olie
  • Eventuelt 3-4 tsk. kanel.

Sådan gør du:
  • Sigt bagepulver ned i melet og bland det godt.
  • Rør frø og kerner ned i melet.
  • Kom vand og olie ned i blandingen.
  • Dejen skal være klistret.
  • Læg et stykke bagepapir på en bageplade.
  • Kom halvdelen af dejen ud på bagepapiret.
  • Læg et nyt stykke papir over.
  • Rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir med en kagerulle.
  • Skær dejen ud i firkanter med en pizzaskærer.
  • Bag knækbrødene i ca. 15 min. ved 200 grader.
  • Gentag med resten af dejen. Her kan du dog komme kanel i (eller andet), så du får en anden slags knækbrød.
  • Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar