onsdag den 13. november 2013

Chokokage med appelsinknas

Jeg havde fødselsdag i torsdags og blev 20 år. Jeg holdt familiefødselsdag i lørdags. Jeg bagte to kage selv til dagen. De to kager har den samme grunddej, men fyldet/smagen er forskellig. Her er opskriften på den anden kage! (Den første er lagt ud)
Kagen bages i en lille bradepande og vil være perfekt til næste gang du skal have kage med.

Det skal du bruge:
  • 4 æg
  • 250 g sukker
  • 250 g mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 3 tsk. kakaopulver
  • ½ pose chokoladeknapper
Pynt/knas
  • 100 g smør
  • 100 g sukker
  • 100 g blandet nødder, hakket (mandler, hasselnødder, valnødder)
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 2 spsk. fløde
  • Skal og saft af 1-2 appelsiner
Sådan gør du:
  • Æg og sukker piskes sammen.
  • Mel, bagepulver, kakaopulver og chokoladeknapper blandes sammen.
  • Blandingen af mel kommes i æg og sukker.
  • Dejen hældes i en lille bradepande.
  • Tænd ovnen på 175 grader.
  • Knas: Alle ingredienserne kommes i en gryde og gives et kort opkog.
  • Kom det over dejen og stil kagen i ovnen.
  • Bag den i 40-45 min.
  • Lad den køle helt af inden du skærer den i firkanter.
  • Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar