søndag den 13. oktober 2013

Kylling i karry

Kylling i karry, en dejlig ret at varme sig på. Lidt stærk i smagen, men med blødt og lækkert kylling.

Det skal du bruge:

  • 750 g kylling (kog det i en gryde med lidt salt og en bouillonterning.)
  • 6 gulerødder
  • 1-2 pastinak
  • 2 løg
  • 600 g frosne ærter
  • 1 dåse kokosmælk
  • Salt, peber, karry

Sådan gør du:
  • Kog først kyllingen for sig.
  • Skræl og hak løg, gulerødder og pastinak.
  • Kom lidt becel i en gryde og svits grøntsagerne.
  • Kom salt, peber og godt med karry i gryden.
  • Skær den kogte kylling i små tern og kom det i gryden.
  • Kog vand og hæld over. Vand så det lige dækker.
  • Tilsæt kokosmælken. Rør godt rundt og smag til.
  • 10-15 min. inden retten serveres kommes ærterne i.
  • Spis retten med ris til.
  • Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar